Jansen Keukens 
realiseert al 30 jaar al uw interieurdromen

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Jansen Keukens, een bedrijf dat vlot weet in te spelen op alle keuken- en interieurtrends. Eveneens een bedrijf met een goed uitgerust atelier, de nieuwste machines en tekenprogramma’s. Onze uiterst ervaren schrijnwerkers en plaatsers, onze enthousiaste verkopers en medewerkers brengen dan ook met plezier elk project vlot tot een goed einde. Door het breder te zien en ons ook op totaalprojecten te richten, hebben we ons expertiseveld alleen maar uitgebreid.


Maak een afspraak voor advies op maat


Titel

Zo blijven we groeien, maar steeds vanuit ons basisprincipe: het product leveren dat de klant wil, gemaakt door vakmannen. Bovendien werken we samen met een loodgieter, een electricien en een vloerder. Daardoor kunnen we het hele project van A tot Z in handen nemen. Dat heeft niet alleen als grote voordeel dat we zeker zijn van de afwerking, maar ook dat we ons qua timing perfect aan onze afspraken kunnen houden. Maak een afspraak voor advies op maat!


Bekijk onze realisaties